Tasan neljä vuotta sitten liityin blogilistalle ja 52 vuotta sitten vietettiin hääpäiväämme;. Sellaista on elämä. Nyt yritän nauttia yksinolosta, joka sinänsä on ihan antoisaa käsitöiden parissa, mutta on vain niin haikea olo.

Kävin häntä katsomassa. Hoitaja kysyi: "Katsopas Lauri kuka tuli sinua katsomaan"! Katsoi minua kuin vierasta. Sitten hoitaja jatkoi:" Tunnetkos sinä Lilliä"? Kyllähän minä ..... mutta katsoi minua edelleen kuin vierasta. Yritettiin jutustella telkkarihuoneessa, mutta lauseissaan ei ollut päätä eikä häntää. Kuuntelin, ei ollut kiire mihinkään. Yritin välillä kysyä hänen vointiaan, ei valittanutkaan kun taas ajatus karkasi niihin päättömiin lauseisiin. Ehkä vartin istuskeltuamme hän nousi ja sanoi:"Täytyy tästä mennä kotiin" ja kävellä laahusti omaan huoneeseensa. Moikkaamatta. Tuntui pahalta.

Tänään tyhjensin yhden punaisen viinimarjapensaan ja riivin marjat minigrip-pusseihin pakkaseen. Ne maistuvat talvella marjarahkan jatkona, antavat raikkautta marjapiiraalle mustanviinimarjan ja vadelmien kanssa, täytekakun täytteenä erilaisten marjojen kanssa soseutettuna ja mustikkapiiraan päälle ripoteltuna.

Olen lapsesta saakka ollut jonkinasteen hyttysallergikko. Tänä kesänä niitä on riittänyt. Jossain vaiheessa tuntui ettei tervavoidekaan enää tehoa kutinaan. Tänään kuitenkin tuntui jo siltä että hyttyset ovat kaikonneet, mutta paarmat tulleet tilalle. On ollut todella mukava kesäpäivä.

En vielä tänäänkään saanut aikaiseksi valmiiden töitteni siirtoa tänne vuodatukseen, mutta ehkä sekin tapahtuu lähiaikoina.

Mukavia kesäpäiviä kaikille!