Oltiin mekin siipan kanssa viime pyhänä Kädentaidot messuilla Pirkkahallissa. Tosin siippa ei muista sitä lainkaan, vaikka olikin ihan mukavaa seuraa!

Ensimmäinen ostospaikka oli Kauhavan Kangasaitan standy. Kudontapiirille piti saada kaitaliinan loimeksi rohdinta No 8 . Siinä vuoroani odotellessa  osui silmiini tietenkin alelankakori, jossa oli 100%:sta merinovilla Bampi lankaa eurolla 50g. Väririvaihtoehtoja ei ollut, mutta kun halvalla sai ja laatu oli loistava, niin ostaa piti 500 grammaa! Jospa vielä saataisiin tyttövauva sukuun tai voipahan siitä tehdä
shaalin tai useammankin.

 


 


Piti ihan ottaa toinenkin kuva, kun tuo isäinpäivän ruusu on säilynyt tänne asti ja värikin on lähes sama kuin langan.

 


 
Pirkko Kähösen Kipuapu silkkivillalanka on minulle uusi tuttavuus. Neuloin siitä hartia-/niskanlämmittimen äidilleni - joululahjaksi tietenkin - toivoen, että langan terapeuttinen vaikutus auttaisi hänen niskaongelmiansa.
 

 
Myöskin Arjangon terapeuttinen angoralanka oli uusi tuttavuus. Siitä on aikomuksenani neuloa Swallowtail Shawl vanhimmalle lapsenlapselleni (18v). Tilasin jo lehden, jossa kyseinen malli on. Saa nähdä ehtinenkö jouluksi? Saanen noista langoista enemmänkin shaaleja.
 
 
.Olen koko viikon neulonut pikkupojille sukkia Nalle langasta kun ei Nature Wild standillä ollut pikkulasten kokoja. Ostin nimittäin jokaiselle lapsellemme ja isommille lastenlapsille kiristämättömät lämpöfroteevillasukat.
  
Lapsien sukanvarsiin laitan  nameja ja tupasvillaset nallekaksoset saattavat löytää tiensä myöskin jouluna sukanvarteen.
 

 
Tässäpä tätä taas kerrakseen. Saapa nähdä ehdinkö vielä shaalinkin tehdä jouluksi.