Kauniit kiitokset kaikille edellisten postausteni kommentoijille. Oli mukava pitkästä aikaa vaihtaa ajatuksia kanssanne ja saada uusia ideoita.

Siippani on ollut intervallijaksolla reilun viikon sillä aikaa kun mökkiin on urakoitu uusi kate ja minä olen yrittänyt urakoida näitä rästejä tänne sivuilleni.

Järjestelin tuossa elokuun lopulla lankavarastoni - todella järjestelmällisesti - muovisiin laatikoihin (25 kpl!), jotka hankin televisiomainoksen perusteella Kuljun kartanosta tarjoushinnalla 12€/3kpl.

Lankoja järjestellessäni iskivät silmäni pariin todella vanhaan lankaan.Filatura di crosan, Corfu Missoni lankakerään, pari kerää kahta eri väriä (kellertävä jäi tulevan kesän neuleeseen). Otin työn alle liilahtavan langan ja neuloin siitä Janikalle (1v. 4kk) hamosen, jossa on nurjat ylöspäin kapenevat kiilat.

DSC01147.jpg
 
Jämälankoja edelleen tutkiskellessani huomasin, että hameessa olevia värejä löytyy merseroituina puuvillalankoina (StahlSche Wolle, Portofino). Niin sitten syntyi hameelle kaveriksi ruutupusero, josta löytyy myös hamelankaruutuja:
 
DSC01175.jpg

Hamelangasta löytyy myös keltaista, mutta niin vähän, että olisin voinut sen puserosta jättää kokonaan pois. Mielestäni se sotkee muiden värien harmoniaa. Tehty mikä tehty!

DSC01177.jpg

Asuste valmistui syyskuussa reilussa viikossa ja niin päästiin ottamaan kuvia saajansa päällä:

DSC01202.jpg  DSC01203.jpgDSC01219.jpg

Vielä jäi muutama työ esittelemättä. Huomenna haen puoliskoni kotihoitoon. Kun hän on kotona en pysty päivisin keskittymään kirjoitteluun ja iltaisin niin väsynyt etten juurikaan jaksa tänne mitään sepustella.