Nehän ovat ihan oikeat bootsit!

 


 
Samaa sarjaa on valmistunut myös koko vauvan asu. No tottakai kun ollaan ristiäisiin menossa.
 
      
  
      
  
  
     
 
Lankana oli Laines Du Nordin Baby Star merinolanka170m/50g. Valkoinen lanka loppui kesken ja kun yritin tilata sitä lisää niin en löytänyt mistään.  Kuukausi sitten löysin sitä kuitenkin myynnissä Discountyarnsale.com:ista, mutta nyt lanka on poistettu luettelosta. Todennäköisesti ko langan valmistus on lopetettu. Minulla on tilaus sisällä ja  tilaukseni tila on "Order Received. Processing". Saa nähdä milloin ja miten lankatilaukseni tila muuttuu! Aika riensi kun ristiäiset olivat tulossa ja ratkaisin asian niin, että jatkoin jakun viimeiset kaksitoista riviä ja kauluksen Lanetilla. Myssy ja bootsit ovat myös neulottu Lanetilla. Pitsimalli on NOVITA neuleet 3/98 lehdestä.

Allla vuonna 1995 neulomassani kastemekossa  kastetaan nyt viides lapsenlapsemme. Kolme ensimmäistä kuin myös omat 3 lastamme on kastettu mieheni siskon suvun kastemekossa, mutta kun  mekolle tuli paljon käyttöä ja sopiva malli osui eteen niin neuloin oman. Se on neulottu silkkiviskoosilangasta ja vuori ohuesta puuvillaisesta virkkauslangasta.
 
     
  
 
Ja vielä yksi kuva purkulangasta neulomista sukista. Opettelin näillä sukilla tiimalasikantapään ULLA:n erinomaisilla ohjeilla ja kärjen säteittäisen kavennuksen jostain? blogista lukemillani ohjeilla.