Mukavaa kevättä ja kesän odotusta kaikille sivuillani vieraileville ja kiitokset omasta ja äitini puolesta saamistamme kommenteista.

Isomummin synttäreiden jälkeen olin jälleen reilun parin viikon lentsussa. Mutta on tietty jotain saatu aikaiseksikin.

Isomummi ihastui neulomiini Aidans Hat myssyihin ja halusi hänkin sellaisen. Hänen päänsä on hyvin herkkä tuulelle, joten tein hänen myssyynsä vuorin.

     
 
Joululahjaksi Vuorelman Satakieli langasta neulomiini Meg Swansenin Arched Shaped Stockins sukkiin sain vihdoin viimein hankituksi puuttuvan vihreän langan ja neulottua valmiiksi sukkien pariksi lapaset samalla kirjoneuleella.
 
 
Vanhimmalle lapsenlapsellemme neulomani tunikan Alpakka langasta olen lähettänyt postin kautta sovitettavaksi ja kommentoitavaksi. Se oli hihoja myöten valmis kun huomasin, että minulle oli sattunut laskuvirhe - taas kerran - ja tunikasta tuli parikymmentä senttiä liian pitkä. Tapahtui nimittäin niin, että luin kaavan siten, että pituus kainaloista helmaan oli 80 sm, mutta kun tarkemmin katsoin olikin tunikan koko pituus 80 sm?!?! No sattuuhan sitä paremmissakin perheissä. Nyt vain tyttö tuumailee onko kaula-aukko sellainen kuin hän halusi vai muutetaanko sitä. Jos kaula-aukko on hyvä niin lyhennän helmasta muuten joudun lyhenetämään yläosasta.

 

 
Kuvassa tunika keskeneräisenä.Väri on luonnossa paljon tummemman sininen.
 
Sitten vielä viimeisenä, mutta ei vähäisempänä viimeistelyä vailla Sirdar'in Just Bamboo nauhalangasta pian 1 vuotta täyttävälle tytön tyllerölle Feather & Fan neuleella neulomani kesämekko:
 
 
Mallin ideointi lähti liikkeelle tästä mekosta. Kehittelin neuloessa mallin siten, että kavensin mallikertaa tasaisesti jotta sain mallin reiät jatkumaan rivinä ylös asti.