Ja anteeksi ne kaikki haamupäivitykset, jotka olen eilen, viime yönä ja tämän päivän aikana saanut aikaiseksi! Syy niihin löytyy alta. En tiedä toiminko jotenkin hassusti sivujani muokatessani,  kun blogin muokkaustallennukset menevät blogilistalle? Ihmettelin miksi kävijämäärät eilen blogia muokatessani vallan tuplaantuivat. Asia valkeni minulle kun laitoin itseni suosikikseni!

Vuosi sitten näitä sivuja aloitellessani eivät taitoni riittäneet tekemään sellaista ilmettä blogilleni kuin olisin halunnut. Blogikuvaani piti venyttää leveyssuunnassa kun en osannut laittaa sitä laatikoiden keskelle. Nyt kuitenkin osui silmiini sivuja, joilla blogikuva oli tasan tarkkaan siinä kohdassa mihin itse olisin halunnut sen alunperin asettaa.

Niinpä kopioin joltakin? sivuntekijältä koodin kokeillakseni onnistuisinko siihen blogikuvani ym. tiedot sovittamaan. Onnistuihan se, vaan nyt kun en muista mistä pohjakoodin kopioin, jotta voisin asiasta asianomaista kiittää! En löydä sitä pohjaa Satukasetilta, Tuuliviiriltä enkä muiltakaan Blogilistalla luetelluilta sivuilta! Olen tulostanut koodin paperille, josta näen, että background-color on #FFFAF0 (vaalea beige) ja laatikoiden taustavärinä #AB8CD9 (lämmin lila). Tekstin värinä on pohjaväri (vaalea beige). Nuo ovat sen verran harvinaisia värejä, että ajattelin tällä tavalla jäljittää tekijän.

Olisin tosi kiitollinen, jos joku lukijoistani tietää pohjan tekijän niin ilmoittaisi  nimen minulle!
Etukäteen kiittäen.