En saanut nukutuksi nuhanenän ja tuulen vuoksi. Ajankulukseni lueskelin blogeja. Villapallon sivuilla oli linkki (http://www.knittingfool.com/pages/thumbs.cfm Edit. klo 16.00, nyt toimii), mikä ei toiminut ja jäin tutkiskelemaan mitä ko. sivuilta oikein löytyy. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä! Esim. aivan ihanat ja ihmeelliset isoäidin neliöiden virkkausohjesivut. Taisi mukana olla myös muutama neulottukin pala.
 

785788.jpg 

Luulin ensin, että näytöllä näkyvät 20 palaa olivat ainoat ja olin jo siirtymässä pois sivuilta kun katseeni kiinnittyi ruudun ylälaidassa olevaan laatikkoon.
 

785779.jpg 
 
Ensinäkemällä luulin sitä mainokseksi! Uteliaisuuteni kuitenkin heräsi ja aloin painella laatikon nappuloita. Ja sieltähän löytyikin 21 ruudullista näitä  4:n palan sivuja. Siis yli 400 palamallia ohjeineen! Värimaailmoineen toinen toistaan ihanampia paloja. Kaiken huipuksi oli viimeisellä sivulla jokseenkin samanlainen pala virkattuna kuin minun tulevaan palapeittoon neulomani malli.
 
785799.jpg        733911.jpg

Nyt siirryn hyvässä järjestyksessä jatkamaan ko. sivujen tutkiskelua - sadepäivän ratoksi.

PS. Tämän kirjoituksen linkkejä luodessani käytin kolmea eri selainta: IE:tä, Operaa ja FF:ää. IE:llä tekstin rivittäminen on mahdotonta ( ) - mielestäni -, Operalla ei kuvia pysty zoomaamaan, kun taas FF:llä kaikki toiminnot on ok. Osaako kukaan sanoa johtuvatko ongelmat selaimieni määrityksistä? Millä selaimilla te työskentelette? Toimiiko ne vastaavissa tilanteissa ok?