Esittelin tuossa vähän aikaa sitten lempineuleeni - konttineuleen - ihan kuin se olisi ollut niin vanhanaikainen neulontamenetelmä ettei siitä kukaan nykyajan neuloja ole kuullutkaan.

Etsiessäni äidilleni kirjanmerkki ristipistomalleja eksyin haullani http://krumis.vuodatus.net sivuille. Sitä kirjanmerkin kuvaa en sieltä löytänyt, vaan eteeni tulla tupsahti kuva dominoneuleesta. Aina oikein lempineuleenihan se siinä taas jökötti eri  muodossa.  Tuli pakottava tarve saada  sen neulontaohje.  Kommenteissa vihjailtiin  Ulla-neuleen sivustoille  mahdollisesti tulevasta ohjeesta.  Sinnehän minä taas  haulla pyyhälsin. Ja eikös se  KONTTIneuleen ohje ollut siellä ja vieläpä tämän vuoden ykkös numerossa.
Marjutin neuleet sivuston "Linkit" alta löytyi otsikon "Tekniikoita, inspiraatioita" linkistä "Käspaikka -> Neulonta" kaikki mahdolliset neulontamallit ja sieltä vielä linkkejä mallisivustoille. Olipas  tuo  surffailuretki tälle päivälle oikein  mahtava tietopaketti. Täytyy sanoa, että netissä on neulojilla hyvä meno päällä.

Olen tässä jo jonkin aikaa seuraillut neulojien tiivistä yhteistyötä kuten neulevaihtoa, salaisen neuleystävän postauksia, hyväntekeväisyysneulontaa ym. ym. Ja kaikki tämä vielä oman toimen, perheen, puutarhanhoidon ja valokuvauksen lisäksi. Ihmetellä pitää sitä jaksamista, innostusta ja osaamista.

Parantelin Luikalan lintu- ryijyn sivuston kuvien ja tekstin laatua. Ne kun suurennettaessa muuttuivat hieman huonolukuisiksi. Nyt pitäisi näkyä paremmin.