Kahdeksas lapsenlapsemme näki päivänvalon 11.6.2007. Tyttö tuli! Terveyshän oli tietenkin pääasia, mutta olen niin onnellinen kun neljän villin poikalapsen jälkeen saimme vielä tytön sukuun. Kuvat on otettu juhannuksena (vajaa kaksiviikkoisena), jolloin oli hänen ensivisiittinsä mökillämme. Tyttö on tosi rauhallinen - nukkuu ja syö.
 

737696.jpg  737698.jpg
 

Jokainen poikavauva on tietenkin syntyessään ollut joka kerta uusi ihme ja ovat ihania omalla tavallaan edelleenkin, mutta tyttövauva tuonee vaihtelua tuohon villiin menoon. Ja ennen kaikkea pääsen neulomaan jotain ihanaa, hempeää ja pitsistä.

Lankojakin on tullut hankittua jo ennen tytön syntymää. Oli jotenkin sellainen kutina äitinsä masun ulkonäköön ym. ultrakommentteihin perustuen, että uskaltauduin jo talvella vauvalankoja hankkimaan - halvalla kun sain alennusmyynnistä.
 

599757.jpg
 
Lisäksi jo viime marraskuun Tampereen käsityömessuilta tarttui mukaani 500g Bambi lankaa. Edellisen postaukseni puserostakin jää Katian Bamboo lankaa. Malleja tässä etsiskelen. Onko hyviä vinkkejä pitsistä (maksullisistakin) malleista?