Kirjoitin tänne jo aamutuimaan pitkän tilannetiedoituksen. Ajattelin vielä lisätä yhden kuvan kun se taas taphtui - näyttö musteni.

Luikalassa kun on HIIRIONGELMA. Vanha pallohiireni on sanomassa työsopimustaan pikkuhiljaa irti. Hankin optisen hiiren PS/2 porttiin. Kesti jonkinaikaa ennenkuin yhdistin näytön sammumisen johtuvan optisesta hiirestä. Vanhalla pallohiirellä kaikki toimii yes. Hankinpa toisenmerkkisen optisen hiiren. Sama lopputulos. Osaavat nörtit netissä olivat ihmeissään ja suosittelivat kokeilemaan USB-liitäntäistä optista hiirtä. Hankin vielä sellaisenkin - edelleen sama ongelma. Optinen hiiri kun ei suostu työskentelemään samanaikaisesti nettiyhteyden kanssa. Olen viime viikot yrittänyt selvittää tätä ongelmaa. Käyttämästäni tietokonehuollosta vastattiin puhelimitse ettei moista ongelmaa ole vastaan tullut. Vien ensi viikolla koneeni sinne huoltoon.

Nyt kun en enää saa kuvianikaan siirretyksi koneelleni, jos nettiyhteys on päällä!!!!!!!????? Viiruksia ja muita ötököitä ei koneelta löydy - elleivät sitten ole jossain ihmepiilossa. Tapahtumienvalvontakaan ei näytä mitään virheitä.

Asiasta toiseen. Kaikki te näppärät ja osaavat naispuoleiset immeiset olkaapa valppaina ja seuratkaa sivusta tarkkana kumppaninne tekemisiä sitä silmälläpitäen, että itsekin mahdollisesti joudutte joskus - toivottavasti ei - kodin pikku korjauksia tekemään. Nyt eläkepäivilläni olen joutunut opettelemaan mm. ruohonleikkurin käytön ja vessanpytyn vesisäiliön tiivisteen uusimisen. Opettelu olisi ollut paljon helpompaa nuoremmalla iällä.

Että tällaista. Samalla kun joudun vastailemaan saman tunnin aikana samaan kysymykseen kolmekin kertaa meinaa oma aktiivisuuteni romahtaa.

Jääköön se kuva nyt tällä kertaa postaamatta kun tuo kamerakaan ei suostu netin kanssa yhteistyöhön.